Närmar sig jul

Godmorgon Godmorgon gott folk,

uschis så sent jag är uppe på en söndag, nu kommer jag ju aldrig kunna somna ikväll! Min hals fortsätter göra ont tillsammans med mitt huvud, kul, för idag är det julbasar också och jag måste till skolan och plugga blää. Jaja, får en hel studie dag sedan för det (när jag är i USA, wiie) och det är rätt mysigt med all julmusik, pepparkakor, lussebullar och knäck (= Det känns overkligt men vet ni vad? Om exakt en vecka är det första advent! Herregud, jag måste köpa julklappar! Hm, jag vet inte vad det luktar nu, men det är defenetivt något juligt! Jag tror mami bakar till basaren 😀

Nej nu ropar mamma att det är frukost men vi hörs om ett tag hörreni, så ska vi få någonting att hända här! puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!