Jag älskar dig, mimmi <3

Det finns en männsika som har väldigt liten plats i bloggen men väldigt stor plats hos mig. Min Mimmi Adolfsson. Tycker att hon har synts på tok för lite för att vara min bästa vän. Mimmi är den underbaraste männsikan jag vet och jag har aldrig så roligt som när jag är med henne, för då blir allt roligt! Till och med att städa, eller gå på toaletten! Jag har kännt min lågis sedan jag öppnade ögonen och hon har enda sedan dess varit bästbästbäst! Det är även hon och jag på "solnedgångs bilden" i headern 😉

Jag älskar dig Mimmi, du är min låg! <3

– Ja, vi har ju vart mindre snygga.. hahhaha! SUMOKLUBBEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    okej nu vart det uttjatat. hahahahahahhahahahahaha 🙂

    tina 2008-12-02 21:07:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!