Detta kikade jag på idag

Oj oj oj vad mycket tv det har blivit idag! Men nu ska jag lägga mig i min säng och sova mig frisk hade jag tänkt, natti & tack för det rejäla läsarrekordet ni gav mig idag! (= puss

Jag har sett A cinderella story idag, som jag kan utantill vid dethär laget. Haha, finns inte en siffra för hur många gånger jag har kollat på denhär filmen. Men jag tycker att den är så otroligt bra för att vara en vanlig romantisk komedi med Hilary Duff. Jag älskar verkligen slutet, kan spola tillbaka och se det hur många gånger som helst! Haha, denhär filmen har verkligen detdär lilla extra!

A cinderella story – 1 2 3 4 5

 Laddade ner ett avnitt och såg av den ganska så nya serien 90210 idag med. Jag såg ju bara ett avsnitt så kan inte säga så mycket men tror att det kan bli en väldigt bra serie för det finns bra karaktärer i den. Men eftersom att jag inte vet så mycket än så sätter jag inget betyg på den inte 😉

 Och så såg jag Alla älskar Alice. Även den har jag sett ett antal gånger förut men det var ett tag sedan. Typsik svensk film, men på något sätt är den både fin och hemsk samtidigt. Men jag gillar den inte riktigt, men ändå ser jag på den! hahah.

Alla älskar Alice – 1 2 3 4 5

Denhär filmen såg jag för första gången idag, och tycker att den var hur bra som helst! Tyckte att Selena Gomez som spelar huvudrollen är så otroligt söt! Gillar man lite roliga, romantiska filmer med lyckligt slut ska man se denhär! 😉

Another Cinderella Story – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!