Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Detta kikade jag på idag

Oj oj oj vad mycket tv det har blivit idag! Men nu ska jag lägga mig i min säng och sova mig frisk hade jag tänkt, natti & tack för det rejäla läsarrekordet ni gav mig idag! (= puss

Jag har sett A cinderella story idag, som jag kan utantill vid dethär laget. Haha, finns inte en siffra för hur många gånger jag har kollat på denhär filmen. Men jag tycker att den är så otroligt bra för att vara en vanlig romantisk komedi med Hilary Duff. Jag älskar verkligen slutet, kan spola tillbaka och se det hur många gånger som helst! Haha, denhär filmen har verkligen detdär lilla extra!

A cinderella story – 1 2 3 4 5

 Laddade ner ett avnitt och såg av den ganska så nya serien 90210 idag med. Jag såg ju bara ett avsnitt så kan inte säga så mycket men tror att det kan bli en väldigt bra serie för det finns bra karaktärer i den. Men eftersom att jag inte vet så mycket än så sätter jag inget betyg på den inte 😉

 Och så såg jag Alla älskar Alice. Även den har jag sett ett antal gånger förut men det var ett tag sedan. Typsik svensk film, men på något sätt är den både fin och hemsk samtidigt. Men jag gillar den inte riktigt, men ändå ser jag på den! hahah.

Alla älskar Alice – 1 2 3 4 5

Denhär filmen såg jag för första gången idag, och tycker att den var hur bra som helst! Tyckte att Selena Gomez som spelar huvudrollen är så otroligt söt! Gillar man lite roliga, romantiska filmer med lyckligt slut ska man se denhär! 😉

Another Cinderella Story – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind