Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sjukare..

Hej på er,

Gud så jag är sjuk, kan knappt prata med min hals, gör jätte ont! Så idag ska jag bara hålla mig hemma i mjukisarna och ta det lungt och försöka bli frisk. Har setat i flera timmar nu och kollat på hus, att det inte bara kan finnas något perfekt, alla har något som är fel! Suck.

Någon som har ett förslag på en bra film?

Snön verkar hålla i sig ute, fortfarande helt vitt villket som vanligt får mig till värsta julkänslorna. Ska nog slå in min första julklapp idag, har köpt en till bror min men hade inte riktigt bestämmt mig om jag skulle lämna tillbaka den eller ej. Men nu tror jag tillochmed att det är försent, haha. Så nu finns ju inget val =D

Vi hörs snart, you know! Pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind