Sjukare..

Hej på er,

Gud så jag är sjuk, kan knappt prata med min hals, gör jätte ont! Så idag ska jag bara hålla mig hemma i mjukisarna och ta det lungt och försöka bli frisk. Har setat i flera timmar nu och kollat på hus, att det inte bara kan finnas något perfekt, alla har något som är fel! Suck.

Någon som har ett förslag på en bra film?

Snön verkar hålla i sig ute, fortfarande helt vitt villket som vanligt får mig till värsta julkänslorna. Ska nog slå in min första julklapp idag, har köpt en till bror min men hade inte riktigt bestämmt mig om jag skulle lämna tillbaka den eller ej. Men nu tror jag tillochmed att det är försent, haha. Så nu finns ju inget val =D

Vi hörs snart, you know! Pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!