Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag älskar mig

Hej, jag är tillbaka. Sitter här och lyssnar på Nothing Hill låten och känner mig allmänt lung och trygg.

haha detdär sög, herremingud. Jaja, roligare än att sitta hemma och kolla på tv iallafall. Precis när vi kom dit träffade vi Astrid och hennes söta tremänning Cecilia, så jag var även med dem hela kvällen. Kul kul =)

Nu ska jag fixa mig en stor kanna av någonting att dricka och en god frukt eller något och lägga mig och kika på en film och bara vara ensam. Man behöver det också ibland. Så godnatt (=

För er som undrar, jag älskar mig.

   
– Vart jag än går och vad som än händer så har jag ändå mig själv och jag är så jävla mycket starkare än vad både jag själv och andra tror. Ni skulle bara veta allt som hänt, och jag står ju fortfarande här stadigt på båda mina ben, eller hur? Nej för jag har inte vikt undan än och jag tänker inte göra det heller. Just för att jag är stark och jag duger. Klart jag blir svagare när folk lämnar men som jag sa, jag kommer alltid, alltid att ha mig själv. Så gå och dö ni som försöker få fram motsattsen, för jag tänker aldrig ge mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jagvill se det blonda igen! 🙁

  elin 2008-11-29 18:17:57 http://jagelinn.blogg.se/
  Svara
 • det är så kul att läsa din blogg !:) du är en sån inspirationskälla och ja. En förebild för många tror jag också! Ge absolut inte upp, eller bli någon annan som du säger för det funkar inte.
  keep it up girl 😉 haha puss!

  jessicab 2008-11-22 11:22:49
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand