Jag älskar mig

Hej, jag är tillbaka. Sitter här och lyssnar på Nothing Hill låten och känner mig allmänt lung och trygg.

haha detdär sög, herremingud. Jaja, roligare än att sitta hemma och kolla på tv iallafall. Precis när vi kom dit träffade vi Astrid och hennes söta tremänning Cecilia, så jag var även med dem hela kvällen. Kul kul =)

Nu ska jag fixa mig en stor kanna av någonting att dricka och en god frukt eller något och lägga mig och kika på en film och bara vara ensam. Man behöver det också ibland. Så godnatt (=

För er som undrar, jag älskar mig.

    
– Vart jag än går och vad som än händer så har jag ändå mig själv och jag är så jävla mycket starkare än vad både jag själv och andra tror. Ni skulle bara veta allt som hänt, och jag står ju fortfarande här stadigt på båda mina ben, eller hur? Nej för jag har inte vikt undan än och jag tänker inte göra det heller. Just för att jag är stark och jag duger. Klart jag blir svagare när folk lämnar men som jag sa, jag kommer alltid, alltid att ha mig själv. Så gå och dö ni som försöker få fram motsattsen, för jag tänker aldrig ge mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jagvill se det blonda igen! 🙁

  elin 2008-11-29 18:17:57 http://jagelinn.blogg.se/
  Svara
 • det är så kul att läsa din blogg !:) du är en sån inspirationskälla och ja. En förebild för många tror jag också! Ge absolut inte upp, eller bli någon annan som du säger för det funkar inte.
  keep it up girl 😉 haha puss!

  jessicab 2008-11-22 11:22:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!