Home & Helg!

Hej alla bloggläsare, nu är det helg!

tack för alla (menar det denhär gången) söta kommentarer, jätte snällt skrivet (= Och ja, jag mår bättre igen nu, tack!

Idag har det varit en kort dag i skolan och det har flutit på jätte bra, förutom sista lektionen som var idrott där jag inte kunde vara med för att jag har väldigt ont i min hals. Nu ska jag hoppa in i duchen, gud så jag är trött! Så ska jag upp med lite flickor och kolla på när Therese dör på planen! Wihoooo. Så ja, drag idag. Får se hur länge det blir, älskling ska iallafall på! (klänningen, haha)


– Såhär såg jag, Jill och Tina ut innan drag förra året, haha ja kan ju säga att vi hoppas på ett aningen mer lyckat resultat i år, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!