Hemma för tillfället

Hej mina vänner och ovänner!

Nu är jag hemma igen, gick till skolan imorse för träslöjden bara och nu är jag home igen! Ska hinna till So’n i eftermiddag också! (=

Hur har ni det allihopa? Jag mår bra jag för imorgon börjar helgen, och det är mys mys mys! Fast jag tror att det blir rätt lungt för min del. Drag imorrn ofc, haha, lördag blir nog mest slapp och inget kommer upp och julbasaren på söndag. Fast jag och Erik ställde in uppträdandet för det gick inte att fixa det bra på så kort tid så vi sparar det till en annan gång, känns skönt!

Jag har precis gjort mig i ordning lite så antar jag att dom börjar snart. så jag borde rusa nu, vi hörs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!