Gottröra olyckan

Ja, så till VARFÖR expressen var här som jag har varit taskig nog att hålla på en och en halv vecka för länge, haha. Det är så att mina föräldrar var med i en flygkrash. Gottröra om någon har hört talas om det. Jag föddes ett tag efter och därifrån kommer "mirakelbäbisen". Så idag kom dom för att fota och mamma och pappa fick berätta om hur allt hade vart och hur det hade gått till och så. Så idag har vi fått kolla igenom massa gamla tidigar och jag måste säga att det är rätt läskigt att se sin pappa helt blodig i ansiktet och planet i tre delar. Och såg även bilder på mig själv som jag inte hade ett minne av att dom existerade! Och vissa var lagom roliga, haha. Jag skulle kunna skriva massa mer men jag håller mig till dethär, här kommer lite bilder jag har fixat så gott jag kan med mina kort på kort erfarenheter 😉 (lägg märke till den irriterande lögnen på tredje bilden, tidnignar..)
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • asså herregud, nu får ni väl ge er!? hon uppdaterar väl hur ofta eller sällan hon vill! din blogg är grym, en av de allra bästa! stå på dig tjejen!

  2008-11-21 07:55:50
  Svara
 • tycker likadant om den som kommenterade ovanför min första kommentar också.

  aalexx 2008-11-20 23:27:05
  Svara
 • den som kommenterade först kan dra nånstans långt bort,
  om den nu tycker att din blogg är så hemsk, varför tittar den ens i den då?
  vilken jävla fjant!
  tycker det var jättebra att dina föräldrar klarade sig och ta int åt dig av fjantar som inte har bättre för sig än att trycka ner andra.
  dom måste vara väldigt fega av sig också som inte vågar visa vilka dom är själv.
  du är bra som du är och vi som gillar att titta i din blogg, som jag, tycker du ska hålla humöret uppe för du är värd det.
  du är jättefin och verkar hur trevlig som helst.
  känner dig inte men skulle inte ha någonting imot att stöta på dig nånstans heller.
  hoppas du uppskattar det jag skrev, ha det så branu(:
  puss <3

  aalexx 2008-11-20 23:25:34
  Svara
 • hahah du mirakelbarnet ? =P.. jag tror att dina föräldrar vart så glada att dom överlevde att dom bestämde sig för att knulla…

  2008-11-20 21:52:15
  Svara
 • hon uppdaterar ju jätte mycket! bra blogg rolig att läsa 🙂

  2008-11-20 20:39:50
  Svara
 • ska du värkligen ha en blogg ? du uppdaterar den ju aldrig ! typ en gång om dagen !

  2008-11-20 19:27:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!