Vi har gjort en snygg kanot!

Hej!

Nu kommer jag inte ha så mycket tid för denhär bloggen fram tills senare kväll för att jag ska ju som sagt hjälpa Maria att komma igång med hennes blogg och fixa designen och sånnt! Så hon står vid min spegel och plattar sitt hår nu och snart ska vi börja fota! Snyggt kommer det bli 🙂

Haha, fick några bilder idag från när vi byggde kanoter av wellpapp med klassen i juni. Min och Samuels ägde alla! (den trillade inte alls ihop på vägen till kålgårn) haha så jag tar inte med några bilder från när den sjönk, för dom var för fula =D hhaha. fast jag kan ju inte påstå att denhär var super vacker den heller men! hahahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!