Rekord & MVG, topp!

Nej nu är jag trött.

Tiden bara rann iväg så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom plugget lite innan jag släcker lampan och sover. Lång och stressig dag imorgon, men en rolig en! Ledsen för dålig bloggning idag då jag till och med hade läsarrekord igår! Fy skämms på mig.

Jag fick tillbaka min engelska idag också förresten. Och jag fick mitt MVG tack och lov för all den tiden jag la ner. Så nu ligger det här i en påse på golvet och jag har ingen aning om vad jag ska göra av det! hahaha. & fy på denhär bilden btw.

Vi hörs imorgon bitti snyggisar, <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • maria är fruktansvärt snygg!

    2008-11-19 18:17:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!