Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rekord & MVG, topp!

Nej nu är jag trött.

Tiden bara rann iväg så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom plugget lite innan jag släcker lampan och sover. Lång och stressig dag imorgon, men en rolig en! Ledsen för dålig bloggning idag då jag till och med hade läsarrekord igår! Fy skämms på mig.

Jag fick tillbaka min engelska idag också förresten. Och jag fick mitt MVG tack och lov för all den tiden jag la ner. Så nu ligger det här i en påse på golvet och jag har ingen aning om vad jag ska göra av det! hahaha. & fy på denhär bilden btw.

Vi hörs imorgon bitti snyggisar, <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • maria är fruktansvärt snygg!

    2008-11-19 18:17:30
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand