Maria är vacker

Hellllllu.

Nu har jag hjälpt Maria med grunden på designen och ska sätta mig senare eller imorrn och fixa med hennes header. Ätit gröt har jag också gjort! Hhaha. Imorgon förmiddag har vi hemarbete så jag börjar inte förän klockan 12 vilket är otroligt skönt! Så nu på kvällen ska jag plugga till psykprovet som jag har imorgon och kika på lite gossip girl och one tree hill som det har kommit ut nya avsnitt av. Mysimysi.

Idag har en konstig dag. Är rätt depp och trött men ändå i behov av sällskap och en kram! Jaja, jag får väll ta och fixa det, haha (=

Måste bara tillägga att Maria är otroligt vacker och jag är bäst på att fota och redigera för bilderna är otroliga! sötmaria <3


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • vad heter marre bs blogg då? 😀

  therése alm 2008-11-20 10:07:47
  Svara
 • hej !
  Jag heter Lina och jag har ingen aning om hur man gör en blogg ? har du några tips och förslag ? du kan ju skriva en massa tipps till sånna som mig på din blogg.
  / lina
  Tack på förhand <3

  2008-11-18 19:49:48
  Svara
 • du är ssååå söt fanny! tack för all hjälp! <3

  Maria 2008-11-18 19:45:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!