Glader!

Hejni!

Nu är jag mätt och glad, haha. En kille från må bättre ringde nyss och vill att jag ska träna där, asså jag får så dåligt samvete när han är så trevlig och jag bara dissar det. Jag vill verkligen inte träna där men jag kan inte med att säga det, haha. Nu har jag inget plugg över huvudtaget som jag ska göra och det är bara fööör skönt. Eller jag har psykprovet på onsdag men det kikar jag igenom bara, det löser sig! =D

Oj vad jag är på sjuk humör här, ni skulle bara höra! Haha.

Utvecklingssamtalet gick jätte bra förresten, bara lite kvar nu så går det som en dans in på min älskade skola! Haha.

Hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • fjortis! :O

    2008-11-18 16:07:30
    Svara
  • vad vill du gå för linie? jag ska nog gå media 😉

    2008-11-17 20:18:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!