Godmorgon och hejdå!

Godmorgon!

Nu är jag färdigsminkad och sitter här och väntar på att jill och tina också ska bli det så jag kan äta frukost! Efter det ska jag springa hem till Anna och vi ska upp och kika på hockey, haha. Det ni.

Och idag är det söndag igen, men det blir ingen slapp bad och film söndag för mig inte, jag åste göra klart dendär fördjupningen! Men när jag kommer hem ska jag sätta mig och bara bita ihop och göra den så han jag kvällen ledig sedan! Och idag ska jag se Ronja Rövardotter eftersom att Jill och Tina vägrade igår, och jag älskar den filmen! Haha. Jag förstår inte hur någon kan tycka att den är dålig. Nej, jag fick se love actually för 100 gången istället! Bajs (=

Nej nu måste jag sätta fart men vi hörs när jag kommer hem! Här kommer lite bilder från stan igår!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vart var det ni fikade ? och hur mycket kostade chokladen med grädde ? <3

    2008-11-16 22:19:28
    Svara
  • du har fortfarande inte berättat varaför du är ett "mirakel barn" ……….

    2008-11-16 13:46:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!