Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Godmorgon och hejdå!

Godmorgon!

Nu är jag färdigsminkad och sitter här och väntar på att jill och tina också ska bli det så jag kan äta frukost! Efter det ska jag springa hem till Anna och vi ska upp och kika på hockey, haha. Det ni.

Och idag är det söndag igen, men det blir ingen slapp bad och film söndag för mig inte, jag åste göra klart dendär fördjupningen! Men när jag kommer hem ska jag sätta mig och bara bita ihop och göra den så han jag kvällen ledig sedan! Och idag ska jag se Ronja Rövardotter eftersom att Jill och Tina vägrade igår, och jag älskar den filmen! Haha. Jag förstår inte hur någon kan tycka att den är dålig. Nej, jag fick se love actually för 100 gången istället! Bajs (=

Nej nu måste jag sätta fart men vi hörs när jag kommer hem! Här kommer lite bilder från stan igår!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vart var det ni fikade ? och hur mycket kostade chokladen med grädde ? <3

    2008-11-16 22:19:28
    Svara
  • du har fortfarande inte berättat varaför du är ett "mirakel barn" ……….

    2008-11-16 13:46:08
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind