Jag älskar idag!

Hejhej!

Här sitter jag osminkad och söt och pallar inte gåra något åt varken hår eller ansikte.. Även om jill och tina kommer om en halvtimme. Haha, jaja antar att jag får sätta igång nu. det ska verkligen bli hur mysigt som helst idag, jag behöver verkligen dethär! Förra året blev ju lite smått misslyckat men nu jävlar! haha. Jag längtar mest efter polarexpressen och pepparkaksdagen (a) Det skulle ju ha snöat ute också!

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort med mina armar men en sjuk träningsverk har jag iallafall! Vi ska ju köpa julklappar idag också och då min plånbok blev några 1000 lappar rikare av lönen så ska jag nog kunna unna mig själv någonting också, jag behöver en skön halsduk! Åhh vad jag älskar denhär dagen! Nu ska inget bli fel! Nu måste jag sminka mig, äben om jill och tina alltid är sena, haha. Fast det kanske är en ovanlig dag idag 😮 haha. pussss

Hah, godmorgon?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!