Gammal lycka

Nu när jag är såhär glad idag tänkte jag ta och lägga upp en par bilder från stunder de senaste åren, då jag verkligen varit lycklig.

Ni vet dendär känslan när det känns som att allt ska lösa sig, vad som än händer. När man är med någon man verkligen tycker om och man bara vill stanna tiden och göra allt på en gång! Här har ni bilder på det (=

(klicka för stora bilder)

   
   
   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bilden på kinesögat representerar verkligen oantastlig lycka för alla människor. Bra bildval där!

    Och bara en liten fråga: Har killarna på bilden någonting gemensamt? Är det samma kille? Anledningen till att jag undrar är att jag, hur noga jag än letar, inte kan hitta den första killens läppstift på någon av de andra.

    Snabeldrake won dër Dopfeldick 2008-11-14 18:25:40 http://skap.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!