Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bara fördjupningen kvar!

Hejsan alla mina älskade bloggläsare! Haha.

Nu är jag på bra humör! Både spanskaprovet och matteprovet är gjort och det är heeelg. Bara fördjupningen ska göras tills på söndag så den ska jag pyssla med snart, ska bara låtsas att den inte finns i en timme först, haha. Eller kanske tvärt om? Först plugga en timme, sedan låtsas? Jaja, sak samma. Jag har iallafall kvar både det nya gossip girl avsnittet och nya one tree hill från i tisdags så jag tänkte se ett idag och ett på söndag, toppen toppen.

Vad ska ni göra denhär fredagen allihopa? (= Själv kommer jag varken vara hemma ikväll eller sova hemma, men imorgon bitti kommer jag hem! Då min, Jill och Tinas juldag startar klockan halv 12! Men ska blogga så mycket jag kan imorgon minsann. Idag blir jag hemma till kanske 8 så det blir en del! Åh vad jag älskar helg. Jag vill ha helg varje dag. Som på sommarlovet, gud så underbart!

Jag vill vara brun, blond, ledig och osminkad igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind