Bara fördjupningen kvar!

Hejsan alla mina älskade bloggläsare! Haha.

Nu är jag på bra humör! Både spanskaprovet och matteprovet är gjort och det är heeelg. Bara fördjupningen ska göras tills på söndag så den ska jag pyssla med snart, ska bara låtsas att den inte finns i en timme först, haha. Eller kanske tvärt om? Först plugga en timme, sedan låtsas? Jaja, sak samma. Jag har iallafall kvar både det nya gossip girl avsnittet och nya one tree hill från i tisdags så jag tänkte se ett idag och ett på söndag, toppen toppen.

Vad ska ni göra denhär fredagen allihopa? (= Själv kommer jag varken vara hemma ikväll eller sova hemma, men imorgon bitti kommer jag hem! Då min, Jill och Tinas juldag startar klockan halv 12! Men ska blogga så mycket jag kan imorgon minsann. Idag blir jag hemma till kanske 8 så det blir en del! Åh vad jag älskar helg. Jag vill ha helg varje dag. Som på sommarlovet, gud så underbart!

Jag vill vara brun, blond, ledig och osminkad igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!