Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bloggning på schemat

Ledsen men idag är det så mycket så HELA min dag har vart/är planerad på ett papper. För att varända minut ska kunna användas på bästa sätt så bloggning står lixom två gånger på schemat, haha. Så nu har jag skyndat så jag har hunnit med tre med dethär idag iallafall! Men imorgon blir det ordning igen då proven är i skolan imorrn och sedan är det heeeeelg och bara en fördjupning ska göras på den vilket jag hoppas att jag löser snabbt och fint! Bara jag koncentrerar mig så går det som en dans.. haha.

Mamma och Pappa kommer hem imorgon också, skoj skoj. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon kväll då jag ska upp ganska tidigt på lördag för att träffa Jill och Tina för våran juldag och kväll! Så rolig bloggning kommer alltså imorgon.

GODNATT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand