Jag ska berätta, snart!

Haha, okej jag har fattat att ni är nyfikna på detdär jag skrev tidigare om expressen. Jag ska förklara. Bara inte i dethär inlägget (=  *retas* haha nej men tänkte göra ett inlägg om det senare ikväll eller imorgon kanske!

Nu har jag räknat klart till blått i matten iallafall. Borde räcka men ska kika lite mer på det. Jag får panik för spanskan, alltså, jag fattar inte hur det på något sätt ska vara möjligt att lära mig domdär texterna. Jag har setat och läst dem högt så många gånger att Jonatan och Thomas fick damp. Haha. Men det är ju bara ord, skulle jag fatta allt detdär eller? Usch, jag täker läsa kinesiska istället nästa år!

Efter matten blev klar satte jag mig och spelade gitarr. Så mycket att jag inte känner fingertopparna nu! Jag suger i vanliga fall men nu lärde jag mig en hel låt på en halvtimme! Shit va jag är grym, haha. Utan dina andetag var det, och här har ni underbaringen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jag själv tycker att låten är så mycket bättre med kent !
  lyssna och se vad du själv tycker ;]

  emma spåls :) 2008-11-13 22:01:47 http://ingridhh.blogg.se/
  Svara
 • Gå gärna in på min blogg, kommentera bilderna kärlek utan gränser, behöver all respons jag kan få, tack du ha en fin kväll 🙂 / Erica

  Erica 2008-11-12 21:37:19 http://hejerica.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!