Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag ska berätta, snart!

Haha, okej jag har fattat att ni är nyfikna på detdär jag skrev tidigare om expressen. Jag ska förklara. Bara inte i dethär inlägget (=  *retas* haha nej men tänkte göra ett inlägg om det senare ikväll eller imorgon kanske!

Nu har jag räknat klart till blått i matten iallafall. Borde räcka men ska kika lite mer på det. Jag får panik för spanskan, alltså, jag fattar inte hur det på något sätt ska vara möjligt att lära mig domdär texterna. Jag har setat och läst dem högt så många gånger att Jonatan och Thomas fick damp. Haha. Men det är ju bara ord, skulle jag fatta allt detdär eller? Usch, jag täker läsa kinesiska istället nästa år!

Efter matten blev klar satte jag mig och spelade gitarr. Så mycket att jag inte känner fingertopparna nu! Jag suger i vanliga fall men nu lärde jag mig en hel låt på en halvtimme! Shit va jag är grym, haha. Utan dina andetag var det, och här har ni underbaringen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jag själv tycker att låten är så mycket bättre med kent !
  lyssna och se vad du själv tycker ;]

  emma spåls :) 2008-11-13 22:01:47 http://ingridhh.blogg.se/
  Svara
 • Gå gärna in på min blogg, kommentera bilderna kärlek utan gränser, behöver all respons jag kan få, tack du ha en fin kväll 🙂 / Erica

  Erica 2008-11-12 21:37:19 http://hejerica.blogspot.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind