Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej jag hatar spanska


Hejsan svejsan!

Nu sitter jag här och måste börja plugga. Usch va mycket vi har! Ska lära mig tre hela texter på spanska tills på fredag, asså jag fattar inte ens hur det ska gå till. Men jag får väll få ett ig då. Jag hatar spanska! Sedan ska jag plugga matte också såklart. Sedan bär det väll till kristine med Jill och Tina senare för att checka human. Man måste ju veta något om sitt andrahands val.. haha.

Mamma ringde nyss och berättade att expressen hade ringt och frågat om dom fick komma hit och fota och intervjuva och dom undrade om det var okej, eftersom att jag är ju lilla "mirakel bäbisen" haha. Både jag och jonatan sa ja så det blir väll på Måndag eller nått. Skoj skoj.

Nej nu ska jag ta tag i mitt plugg, senare ska jag berätta om min, Jill och Tinas väl planerade lördag! mys mys mys! pusss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vadå expressen? (=

  Nyfiken! 2008-11-12 20:50:50
  Svara
 • ja exakt, är du en mirkel bebis? i så fall, varför? och varför ska dom komma och interjuva? =)

  2008-11-12 20:16:43
  Svara
 • you need to tell us more!
  – vadå mirakel bäbisen?

  2008-11-12 19:03:07
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind