Hej jag hatar spanska


Hejsan svejsan!

Nu sitter jag här och måste börja plugga. Usch va mycket vi har! Ska lära mig tre hela texter på spanska tills på fredag, asså jag fattar inte ens hur det ska gå till. Men jag får väll få ett ig då. Jag hatar spanska! Sedan ska jag plugga matte också såklart. Sedan bär det väll till kristine med Jill och Tina senare för att checka human. Man måste ju veta något om sitt andrahands val.. haha.

Mamma ringde nyss och berättade att expressen hade ringt och frågat om dom fick komma hit och fota och intervjuva och dom undrade om det var okej, eftersom att jag är ju lilla "mirakel bäbisen" haha. Både jag och jonatan sa ja så det blir väll på Måndag eller nått. Skoj skoj.

Nej nu ska jag ta tag i mitt plugg, senare ska jag berätta om min, Jill och Tinas väl planerade lördag! mys mys mys! pusss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vadå expressen? (=

  Nyfiken! 2008-11-12 20:50:50
  Svara
 • ja exakt, är du en mirkel bebis? i så fall, varför? och varför ska dom komma och interjuva? =)

  2008-11-12 20:16:43
  Svara
 • you need to tell us more!
  – vadå mirakel bäbisen?

  2008-11-12 19:03:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!