Dagarna bara försvinner

Blä dagarna bara försvinner iväg nu förtiden. Klockan är redan 10 och läggdags. Får hoppas att imorgon blir mycket längre!

På Lördag ska Jag, Jill och Tina (kanske ylva) ha våran julkväll! haha, det börjar bli tradition nu. Vi ska shoppa julklappar på dagen, äta prinskorv och köttbullar, lyssna på julmusik och sedan kommer höjdpunkten, kvällen! Då ska vi kika på massvis av julfilmer och äta mumsiga saker som pepparkaksdeg och kola!

Ja man kan ju undra varför vi har det nu såhär i mitten på november men om någon vecka är det ju så mycket jul ändå. Det blir mycket roligare om allt blir "nytt". Att man inte redan vant sig med att det snart är jul, menar jag. Haha, mys och jag längtar!

natti

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!