Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pluggvecka

Hejsan

Ledsen för den dåliga uppdateringen men ärligt talat så gör jag inte mycket annat än att plugga och tycker ni verkligen att det skulle vara så kul att 5 inlägg om dagen handlade om vilka mattetal jag har löst? Nej, precis. Haha.

Skolan idag gick bra, väldigt segt, men bra. Efter skolan stod jag och pratade med Johannis ett tag och när jag kom hem kikade jag lite på tv och pluggade. Asså jag vet att jag verkligen verkligen måste plugga men jag kan inte koncentrera mig! det är hur jobbigt som helst. Tänker ta matten i första hand nu och sedan ta tag med fördjupningen när jag känner för det. För jag kan inte skriva en bra fördjupning på tvång.

Lite senare ikväll ska jag till det gymnasiet jag ska välja och kika lite med Lisa och Therese. Men nu ska jag sätta mig och plugga lite matte. Skulle tro att det blir mest så hela denhär veckan, men sen blir det skojj här igen när det börjar bli jul och jag får min lön, då jävlar! Hahahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vilket gymnasium ska du välja då? 🙂

    nyfiken 2008-11-11 18:08:26
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind