Pluggvecka

Hejsan

Ledsen för den dåliga uppdateringen men ärligt talat så gör jag inte mycket annat än att plugga och tycker ni verkligen att det skulle vara så kul att 5 inlägg om dagen handlade om vilka mattetal jag har löst? Nej, precis. Haha.

Skolan idag gick bra, väldigt segt, men bra. Efter skolan stod jag och pratade med Johannis ett tag och när jag kom hem kikade jag lite på tv och pluggade. Asså jag vet att jag verkligen verkligen måste plugga men jag kan inte koncentrera mig! det är hur jobbigt som helst. Tänker ta matten i första hand nu och sedan ta tag med fördjupningen när jag känner för det. För jag kan inte skriva en bra fördjupning på tvång.

Lite senare ikväll ska jag till det gymnasiet jag ska välja och kika lite med Lisa och Therese. Men nu ska jag sätta mig och plugga lite matte. Skulle tro att det blir mest så hela denhär veckan, men sen blir det skojj här igen när det börjar bli jul och jag får min lön, då jävlar! Hahahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vilket gymnasium ska du välja då? 🙂

    nyfiken 2008-11-11 18:08:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!