Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag är så sjukt smart!

Alltså, jag måste bara säga, jag är bäst! Jag är så jävla smart!

Vi fick tillbaka vår kärlekshandbok som vi gjorde för ett år sedan idag och jag satte mig och läste igenom den. Jag har skrivit så sjukt smarta saker! Om jag hade tänkt som jag gjorde då nu så hade allt blivit så mycket enklare! Jag såg mina egna gamla texter som några slags psykologtips som löser allt eller något liknande. Det jag skrivit är bara så rätt bara att man inte tänker så när det väl gäller! Alla borde ha en Fannys kärlekshandbok i fickan om dagarna alltså! Haha.

Lite delar av texterna:

"Det är som ett plåster på benet. Det har setat där och hjälpt och lindrat, fått allt att kännas så mycket bättre. Men sedan börjar det lossna och man måste dra loss det. Det gör fruktansvärt ont precis när man gör det och ett tag efteråt, men det blir snart bättre igen"

"Innom kärlek handlar svartsjuka nästan bara om rädsla"

"Jag tycker att hur ledsen man än är när det tagit slut, ska man försöka tänka tillbaka på allt fint man fick ur det. Då fattar man, att klart det var värt det"

"Det är så kärleken är, det går inte att greppa tag i den för att så fort man vänder ryggen till har den ändrat form. Det finns inget så underbart som kärlek, men inte heller något som gör så ont som när den tar slut. Men man ska tänka på, att det blir alltid bra igen. Hur hopplöst det än känns och hur lång tid det än tar. Det blir alltid bra igen"

– Jag är ett geni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • är de slut mellan dig och petter?(elr va han heter) 🙁

  tindra 2008-11-12 19:39:34
  Svara
 • det stämmer ju verkligen !
  sjukt söta texter , (:

  bra blogg btw !

  2008-11-12 07:26:14
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand