Tristan & Isolde

Tänkte rekomendera min absoluta favoritfilm, Tristan & Isolde.

Första gången jag såg den var i skolan när vi arbetade med epoker och jag tror inte att det var någon i klassen som inte gillade denhär filmen. Den har liksom allt och är helt fantastisk! Tänker inte avslöja så mycket vad den handlar om men den utspelar sig ganska tidigt, runt år 600. Kärlek, tårar, krigsscener och allt vad man nu vill ha, så finns det i denhär underbara filmen som jag bara är hel kääääääär! Fantastiska skådespelare också.

"Before Romeo & Juliet, there was Tristan & Isolde"

Se denhär, man ångrar sig inte!

Tristan & Isolde – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!