Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OJA, tjockt vare här!

Hej allihopa

Sitter här och skrattar för mig själv lite åt ett par kommentarer jag fått, hahahhahaa. Nej jag tror inte jag behöver någon hjälp, och inte tycker jag att jag är särskillt tjock heller så klart jag står upp för min vikt! (: Gulligt, men mitt självförtroende håller för detdär, haha.

Skolan idag har gått bra. Fast det är ju trots allt måndag.. lagom kul. Ikväll ska jag bara vara hemma och komma igång med min fördjupning om anorexia (passande idag eftersom att jag är överviktig! :o) Fick tillbaka min fördjupning. Och varför i hela världen sätter dom en tyskalärare på att rätta min so fördjupning? Fan va sur jag blev, haha. Så detdär fick dom allt göra om. Jag är sugen på mat.

NEJ NU SKA FETTOFANNY BÖRJA MED PLUGGET, eller vad säger du Johanna? (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det är så skönt att se unga tjejer stå upp för sig själva. När de unga kan hantera kritik såhär, halvnakna bilder och felstavningar, så är de verkligen förebilder för tänkande människor och annat patrask.

  Snabeldrake won dër Dopfeldick 2008-11-14 18:18:14 http://skap.blogg.se/
  Svara
 • du är ju inte tjock någonstans.. ?

  yohanna 2008-11-12 22:28:15 http://yohannaespinozaberg.blogg.se/
  Svara
 • Men tjejen då, du vet ju att du inte är fet någonstans. Nästa gång kan du ju lägga upp en halvnaken bild på dig och säga att du är stolt istället för att vi läsare ska säga "nej du har jättefin kropp" som du vet att du har. Fin kropp har du ialf 🙂 Så ta åt dig.

  yohanna 2008-11-12 22:25:27 http://yohannaespinozaberg.blogg.se/
  Svara
 • hahaha fettofanny, du lever verkligen upp till ditt smeknamn! hihi du kan ju inte tänka på mat lix……

  johanna! 2008-11-12 18:00:05
  Svara
 • inte för att vara elak men det ser ut som om du har största hängbrösten…

  2008-11-11 20:34:54
  Svara
 • haha 😛 det är nog det sista du är =)
  men bra att du inte tar åt dig 😀

  2008-11-10 20:01:01
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand