Trevlig kväll

Helojj

Hemma nu. Hännt mycket ikväll. Först kom Nick Simon och Dennis hit men sen träffade vi annat folk! Drog vi runt i stan tills vi bestämmde oss för att åka hem till Simon (annan simon) med Micke och Viktor. Sedan roade vi oss där tills jag tog en taxi hem för några minuter sedan och ojojoj va jag är trött nu! Ska tvätta av mitt smink och lägga mig och somna på en gång i sängen nu. Ni vet när man somnar i samma sekund som man lägger sig. Men först ska jag dricka vatten och borsta tänderna för jag smakar helvete i munnen och huvudet gör ont. Men nu har jag vart duktig och lagt in de bilder som blev av kvällen. Och imorgon ska jag upp och jobba.. Undra hur jag kommer må? (: Trevlig kväll iallafall. puss & nattiKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!