Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helt slut, men nej nya tag nu!

Hemma nu, mina ben är döda, min rygg med. Någon som vill komma hit och massera? =D

Det gick iallafall bra idag. En gullig liten tjej som berättade om hela sitt liv för mig var inne också, haha. Sin moster hade hon med sig också. Nu ska jag väll andas ut i några minuter innan jag får se om duchen behövs för mitt hår så ska jag iallafall göra mig iordning och sätta på mig lite ordentliga kläder för mormor och morfar kommer hit på middag klockan 6 och jag ska hjälpa till med maten och den uuuunderbara efterätten innan. Nej nu ska jag meditera eller något för jag är så jävla trött. Haha, fast jag kan inte meditera..? Man kanske inte ens ska meditera om man är trött? Åhhhhhhh.

Vad ska man ha på sig ikväll då?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • den första!

    2008-11-09 21:20:15
    Svara
  • den första bilden :)mykkt vackert !

    2008-11-09 16:51:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind