Helt slut, men nej nya tag nu!

Hemma nu, mina ben är döda, min rygg med. Någon som vill komma hit och massera? =D

Det gick iallafall bra idag. En gullig liten tjej som berättade om hela sitt liv för mig var inne också, haha. Sin moster hade hon med sig också. Nu ska jag väll andas ut i några minuter innan jag får se om duchen behövs för mitt hår så ska jag iallafall göra mig iordning och sätta på mig lite ordentliga kläder för mormor och morfar kommer hit på middag klockan 6 och jag ska hjälpa till med maten och den uuuunderbara efterätten innan. Nej nu ska jag meditera eller något för jag är så jävla trött. Haha, fast jag kan inte meditera..? Man kanske inte ens ska meditera om man är trött? Åhhhhhhh.

Vad ska man ha på sig ikväll då?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • den första!

    2008-11-09 21:20:15
    Svara
  • den första bilden :)mykkt vackert !

    2008-11-09 16:51:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!