Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Grattis på Farsdag!

Ja men godmorgon allihopa.

Haha fan va jag är trötttttttttt. Men idag är det farsdag så det är bara att rycka upp sig! Och det är ju ändå bara 4 timmar jag ska jobba. 4 timmar som känns som år när det är sådär stressigt! Sitter här i i mina pyamasbyxor och skulle ge allt för att sitta kvar i dem. Men nej, inte ens mjukisbyxor får man ha.. På med stupisarna! Blä. Och imorgon är det skola igen för första gången på 5 dagar. Känns egentligen rätt skönt fast jag kommer behöva plugga massa om jag ska kunna göra provet jag missade i fredags och lämna in fördjupningen på fredag. Det värsta är att jag pluggar verkligen dåligt på denhär datorn, av någon anledning kan jag inte koncentrera mig alls. Går mycket bättre om jag sitter vid bärbara nere i köket men det kolappsade ju ihop och nu när vi fått den tillbaka är allting på den raderat, inkl internet anslutningarna. Och jag är inte riktigt tillräckligt teknisk för att fixa det. Men det löser sig! Nu måste jag äta en efterlängtad frukost, mums! Ha en bra dag idag allihopa, så hörs vi fram åt eftermiddagen och glöm inte att gratta Pappa nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand