Grattis på Farsdag!

Ja men godmorgon allihopa.

Haha fan va jag är trötttttttttt. Men idag är det farsdag så det är bara att rycka upp sig! Och det är ju ändå bara 4 timmar jag ska jobba. 4 timmar som känns som år när det är sådär stressigt! Sitter här i i mina pyamasbyxor och skulle ge allt för att sitta kvar i dem. Men nej, inte ens mjukisbyxor får man ha.. På med stupisarna! Blä. Och imorgon är det skola igen för första gången på 5 dagar. Känns egentligen rätt skönt fast jag kommer behöva plugga massa om jag ska kunna göra provet jag missade i fredags och lämna in fördjupningen på fredag. Det värsta är att jag pluggar verkligen dåligt på denhär datorn, av någon anledning kan jag inte koncentrera mig alls. Går mycket bättre om jag sitter vid bärbara nere i köket men det kolappsade ju ihop och nu när vi fått den tillbaka är allting på den raderat, inkl internet anslutningarna. Och jag är inte riktigt tillräckligt teknisk för att fixa det. Men det löser sig! Nu måste jag äta en efterlängtad frukost, mums! Ha en bra dag idag allihopa, så hörs vi fram åt eftermiddagen och glöm inte att gratta Pappa nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!