Stackars katt

Back!

Mysig kväll. Linas kvällsbok blev det. Hade inte sett den förut och jag tyckte som väntat att den var lite sjuk men gud så söt på slutet, jag satt och skrek, haha. Ska upp tidigt imorgon och jobba klockan 12, hur gillar ni det, huh? Jaja, är jag snabb så får jag sova till halv 11 iallafall men då är det dags att lägga sig nu. Men jag är trött så det blir nemas problemas. På kvällen imorgon blir det nog LisaFisa skulle jag tro minsann! Mysigt för att det var länge sedan vi umgicks en hel kväll.

Nej hörrni, jag är sjukt trött nu och vill bara ta bort sminket och somna. Så jag lägger upp outfit bilden imorgon innan jobbet istället. Sålänge kan ni få njuta av dessa vackra bilder. Haha, stackars katt säger jag bara.. Haha nej Figgis älskar mig. Han ligger tillochmed här och myser i min säng, och nu ska jag göra honom sällskap, natti!


Halva familjen Staaf!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad söt katt 😀
  Vad är det för ras? ragdoll, birma? :p

  EMMA 2008-11-08 17:32:08 http://emmmafranzen.blogg.se/
  Svara
 • Haha klaga inte på att gå upp tidigt, jag är vaken nu, ska vara på lugnet inför tävling om 45 min hahah;)

  Ylva 2008-11-08 07:02:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!