Jobba i helgen, åjo!

Godmorgon på er!

Vaknade för någon timme sedan men jag har setat och läst bloggar och sånnt. Pappa ringde nyss och sa att jag var inskriven att jobba imorgon, phuuu. Jaja som jag brukar säga, "plånboken gillare!" hahaha. Och jag behöver ju pengar till USA också, och det är ju ändå bara 4 timmar, går fort! Herregud va jag längtar efter duchen och mitt smink nu! Haha, var huuur länge som helst jag kom i kontakt med det nu. 3 dagar! Så min hy är finnemang och idag ska jag lägga timmar på mitt utseende. Whiihii, det ni 😉

Mitt munsår är nästan borta nu! Eller, det känns men syns inte så mycket. Så jag slutar med salvan nu men Nicefacen hänger med ett tag till. Ikväll ska jag äta nere på stan med Fanny och sedan ska vi köpa godis och hyra en bra film! Så får vi se om vi går ut och hittar på något sedan 🙂 Nej nu ska jag ner och äta frukost och flytta mig ur mitt rum så att det kan bli städat! Men ni har väll inte missat att jag ska försöka komma igång med bloggen igen idag va? Nej, tänkte väll det.. 😉
ps, tack till Viktor som hjälpte mig inatt! <3

Jag och Fanny är snyggingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!