Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jobba i helgen, åjo!

Godmorgon på er!

Vaknade för någon timme sedan men jag har setat och läst bloggar och sånnt. Pappa ringde nyss och sa att jag var inskriven att jobba imorgon, phuuu. Jaja som jag brukar säga, "plånboken gillare!" hahaha. Och jag behöver ju pengar till USA också, och det är ju ändå bara 4 timmar, går fort! Herregud va jag längtar efter duchen och mitt smink nu! Haha, var huuur länge som helst jag kom i kontakt med det nu. 3 dagar! Så min hy är finnemang och idag ska jag lägga timmar på mitt utseende. Whiihii, det ni 😉

Mitt munsår är nästan borta nu! Eller, det känns men syns inte så mycket. Så jag slutar med salvan nu men Nicefacen hänger med ett tag till. Ikväll ska jag äta nere på stan med Fanny och sedan ska vi köpa godis och hyra en bra film! Så får vi se om vi går ut och hittar på något sedan 🙂 Nej nu ska jag ner och äta frukost och flytta mig ur mitt rum så att det kan bli städat! Men ni har väll inte missat att jag ska försöka komma igång med bloggen igen idag va? Nej, tänkte väll det.. 😉
ps, tack till Viktor som hjälpte mig inatt! <3

Jag och Fanny är snyggingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand