Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

StyleByStars, love love love!

Hejsan!
Sitter här och kikar på lite klänningar på stylebystars. Har just sett på Blue Lagoon och hur mysig är den inte egentligen? Och ungen är min blivande man, haha. Denhär dagen har också bara försvunnit känner jag. Fast det är rätt skönt, jag orkar bara inte med just nu. Måste säga att jag är tacksam. Jag brukar få hur mycket taskiga kommentarer som helst och klagomål på min blogg, men sedan jag berättade att jag inte mådde bra och bad er att inte säga att jag skulle uppdatera oftare. Där emot har jag fått jätte många gulliga kommentarer och det hjälper verkligen just nu, så tack hörrni.. (: Nu ska jag ut med Anonymperson! haha. Men ska ta mig en dusch först.

Hittar ju hur söta klänningar som helst och jag vill bara beställa hem dem på direkten! Men jag har ju inte fått hem den förra jag beställde än så kanske borde vänta på den först, fast än det kliar i fingarna! Haha. Kanske blir någon en dag då jag känner mig generös. Måste ju börja tänka på julklänning och nyårsklänning nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind