StyleByStars, love love love!

Hejsan!
Sitter här och kikar på lite klänningar på stylebystars. Har just sett på Blue Lagoon och hur mysig är den inte egentligen? Och ungen är min blivande man, haha. Denhär dagen har också bara försvunnit känner jag. Fast det är rätt skönt, jag orkar bara inte med just nu. Måste säga att jag är tacksam. Jag brukar få hur mycket taskiga kommentarer som helst och klagomål på min blogg, men sedan jag berättade att jag inte mådde bra och bad er att inte säga att jag skulle uppdatera oftare. Där emot har jag fått jätte många gulliga kommentarer och det hjälper verkligen just nu, så tack hörrni.. (: Nu ska jag ut med Anonymperson! haha. Men ska ta mig en dusch först.

Hittar ju hur söta klänningar som helst och jag vill bara beställa hem dem på direkten! Men jag har ju inte fått hem den förra jag beställde än så kanske borde vänta på den först, fast än det kliar i fingarna! Haha. Kanske blir någon en dag då jag känner mig generös. Måste ju börja tänka på julklänning och nyårsklänning nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!