Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönt att komma ut!

Helluuuui

Kom nyss in. Skönt att vara ute efter att ha setat inne i två hela dagar kan jag lova! Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite innan jag lägger mig. Men jag stannar hemma imorgon med för att sedan satsa allt nästa vecka då min fördjupning om psykiska sjukdomar ska vara inne. Oj va tid jag ska lägga på den! Funderar på att skriva om ätstörningar då det ligger rätt nära mig med vänner och sånnt. Plus att det intresserar mig så det blir nog bra! Ska nog sätta igång redan imorgon. Så ska jag fixa farsdags present till Pappa också för ni glömmer väll inte att det är farsdag på söndag va?

Var inne och kikade på bloggkoll nyss, och vem har försökt prenumenera på min bilddagbok?! Hahhaa, jaja rätt gulligt. Sjukt bra sida för er som inte lagt märke till den ännu! (:

Nej nu ska jag nog lägga mig. Tänker försöka börja med bloggen ordentligt igen imorgon och sedan fullt ut på måndag för det kliar i fingrarna här! Haha. Men jag vet inte vad som händer så bli inte allt för besvika om det inte skulle ske hörrni.. 😉 haha. Men godnatt på er nu, puss

Funderar på att skriva ut denhär bilden och rama in till pappa på söndag. Vill egentligen ha en bättre bild men har verkligen ingen 😮 Kanske kan smyga till mig en lite snabbt innan! Haha. "Pappa, jag vill ha en bild på oss till bloggen på farsdag" Den kör jag på! Hahahhaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand