Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pinsam dröm

Hej, herregud va jag är mätt! Klämde nyss i mig ett par pankakor. Mums!

Idag har jag kikat på systrar i jeans 2 och städat lite. Tiden har bara flugigt iväg! Satt på sånnadär otroligt låtsas lösnaglar från depend också i väntan på dom riktiga inför USA. Men så illa är dom faktiskt inte, helt klart värt pengarna. Fast jag har inte vant mig riktigt än så jag har lite problem med tangentbordet här, haha.

Drömde något helt sjukt inatt. Jag skulle fira jul hemma hos Petter och hela hans släkt var där som var på runt 100 pers? haha. Och en av hand bröder hade blivit värsta hårdrockare med långt hår och hela kittet och han hade en son som var Hugh Grant fast han var bara 4 år. Men iallafall så helt plötsligt om min mamma i en sommarklänning som var huuuuur kort som helst och frågade vad jag tyckte om den. Då hade hon åkt hem till Petter bara för att fråga mig om en klänning hon köpt. Så gick Petter iväg av någon anledning och då tog mamma av sig den och hängde runt halsen så hon bara var klädd i underkläder. Helt plötsligt så kunde jag inte se någonting och började göra grimager fast jag inte ville och då gick hon. Sedan blev allt som vanligt typ. Haha, helt sjukt så väldigt skönt att vakna upp iallafall.

Nej nu ska jag städa lite till och sedan läsa igenom mina anteckningar lite. Här har ni min handsing för tillfället! puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind