Pinsam dröm

Hej, herregud va jag är mätt! Klämde nyss i mig ett par pankakor. Mums!

Idag har jag kikat på systrar i jeans 2 och städat lite. Tiden har bara flugigt iväg! Satt på sånnadär otroligt låtsas lösnaglar från depend också i väntan på dom riktiga inför USA. Men så illa är dom faktiskt inte, helt klart värt pengarna. Fast jag har inte vant mig riktigt än så jag har lite problem med tangentbordet här, haha.

Drömde något helt sjukt inatt. Jag skulle fira jul hemma hos Petter och hela hans släkt var där som var på runt 100 pers? haha. Och en av hand bröder hade blivit värsta hårdrockare med långt hår och hela kittet och han hade en son som var Hugh Grant fast han var bara 4 år. Men iallafall så helt plötsligt om min mamma i en sommarklänning som var huuuuur kort som helst och frågade vad jag tyckte om den. Då hade hon åkt hem till Petter bara för att fråga mig om en klänning hon köpt. Så gick Petter iväg av någon anledning och då tog mamma av sig den och hängde runt halsen så hon bara var klädd i underkläder. Helt plötsligt så kunde jag inte se någonting och började göra grimager fast jag inte ville och då gick hon. Sedan blev allt som vanligt typ. Haha, helt sjukt så väldigt skönt att vakna upp iallafall.

Nej nu ska jag städa lite till och sedan läsa igenom mina anteckningar lite. Här har ni min handsing för tillfället! puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!