Rädd att allt ska bli som förut

Hej allihopa

Allt tar fortfarande emot mer eller mindre så jag får inte för mig att sätta mig här och skriva något för som jag sa, vill inte att min insida ska speglas i bloggen nu, för vissa saker måste bara få försvinna när det är över. Jag vet hur jag ska göra nu iallafall. Jag blir hemma imorgon med. Folk som vet hur jag mår får inte ens för sig att ifrågasätta det längre, alla är rätt rädda för att allt ska bli som förut. Även jag. Jag försökte lova mig själv att bara bita ihop och att det inte skulle bli så men jag vet att det är lättare sagt än gjort. Det var verkligen det värsta som hänt mig så jag ska göra allt för att undivika det.

Har någon här i stan tittat ut ikväll? Hur mycket dimma som helst! Ser jätte läskigt ut. Värsta halloween vädret, haha. Och på tal om halloween, det blir det snart för mig med dethär munsåret. "Göra rent och döda dags!" Innebär borttagning av salva och rengöring av såret, sedan på med nicefacen (gör jävligt ont att trycka emot) sedan på med ny salva, och sedan känns allt väldigt befriande, haha. Men på fredag ska jag ignorera skiten och ha mysigt med Fanny! Vi ska hyra film och köpa godis och bara ha det mysigt. Behöver jag verkligen just nu!

Och så vill jag säga tack till er som fortsätter läsa min blogg fast den är lite halvdan och tråkig just nu. Men jag lovar er, jag är snart igång igen! Bara mitt liv reder ut sig och mitt munsår försvinner så 😉 Håller på att ladda ner ett helt gäng filmer, så blir väll till att se någon av dem ikväll. Men nu ska jag skriva lite i andra bloggen och så är det dags för "rengör och döda". Önska mig lycka till..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • fint hår 🙂 bra blogg föressten!

  jessica 2008-11-06 20:03:30 http://purplepiink.blogg.se/
  Svara
 • åh! vacker volym på håret:D väldigt fint

  2008-11-06 19:59:28
  Svara
 • Så fin du är i plattat håt och du är så himla söt i mina ögon! Ditt liv verkar perfekt, men inte när du berättar det så. Men dina kläder, ditt hår och din sminkning det gillar jag. Låter kanske jättekonstigt men iaf ha en bra kväll 🙂

  Nichole 2008-11-05 21:25:50 http://hiphopstreet.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!