Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hemma idag

Hejsan.
Idag är jag inte i skolan av många skäl, som jag inte tänker dela med mig av här. Så jag sitter alltså här hemma idag. Hade tänkt ta det lungt och kika på tv mellan plugg omgångarna. Har nämligen en fördjupning till nästa vecka och ett proiv imorgon (tror jag?). Ska iallafall plugga in allt om fobier och tvångstankar. Fast kan det mesta redan men bättre att veta för mycket än för lite! Jag tror mitt munsår redan börjar läka minsann, min nice face funkar alltså finfint!

Nej, jag har precis orkat röra mig ur sängen, legat och läst ut en hel bok nu igår kväll när jag inte kunde sova och nu på morgonen när jag vaknade! Andra It Girl boken. Jätte bra! Nej nu ska jag gå och fräsha upp mina läppar lite från Vectavir och all den intorkade idominsalvan (av medecinska skäl!). Sedan ska jag äta frukost till det nya One Tree Hill avsnittet. Hejdå på er sålänge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind