Hemma idag

Hejsan.
Idag är jag inte i skolan av många skäl, som jag inte tänker dela med mig av här. Så jag sitter alltså här hemma idag. Hade tänkt ta det lungt och kika på tv mellan plugg omgångarna. Har nämligen en fördjupning till nästa vecka och ett proiv imorgon (tror jag?). Ska iallafall plugga in allt om fobier och tvångstankar. Fast kan det mesta redan men bättre att veta för mycket än för lite! Jag tror mitt munsår redan börjar läka minsann, min nice face funkar alltså finfint!

Nej, jag har precis orkat röra mig ur sängen, legat och läst ut en hel bok nu igår kväll när jag inte kunde sova och nu på morgonen när jag vaknade! Andra It Girl boken. Jätte bra! Nej nu ska jag gå och fräsha upp mina läppar lite från Vectavir och all den intorkade idominsalvan (av medecinska skäl!). Sedan ska jag äta frukost till det nya One Tree Hill avsnittet. Hejdå på er sålänge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!