Gamla bilder

Sitter här och kollar igenom bilder på mig för ungefär ett år sedan. Det har hänt mycket sedan dess och jag har mognat jätte mycket. Det syns inte bara på bilderna utan när jag ser dem kommer jag på ett sett tillbaka och kommer ihåg. Allt var anorlunda. Både på bättre och sämre sätt. Jag är ändå glad att jag är här nu, även om det inte är det lättaste så är dethär jag, så det ska accepteras.
   

– Haha, hej samma min på alla bilder?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • du var finare då:) men jag tycker brunt klär dig faktiskt lite bättre om jag ska vara ärlig!

    2008-11-05 18:51:28
    Svara
  • Du är det bästa som finns. personer är inte alltid smarta oc hdet har inte jag varit. Jag är ledsen ! du är finast !<3

    Den som älskar dig 2008-11-05 16:43:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!