Sitter i skolan

Hejhej.

Nu sitter jag i skolan och har precis ätit lunch. Ylva sitter precis bakom mig och försöker sig på att skaffa poäng på gratismakeup. Vet ni vad jag vaknade med imorse? Självklart ett stort jävla munsår på läppen. Bara för att jag skev om det här om dagen, typiskt.. Jag hatar verkligen munsår, det är hemskt. Tur allt jag har min niceface nu som gör det lite mindre hemskt iallafall.

Idag ska jag inte göra så speciellt mycket. Skulle träna från början men jag mår inge vidare alls så får vänta tills yogan på torsdag. Stackars jillsen.

Läsar rekord igår! Jätte roligt och piggade upp mig. Kanske därför jag orkar skriva just nu! (:

Nej nu börjar projekttiden snart så jag måste sluta för att hinna publicera, men vi hörs senare. Promise. Puss
ps, samull hälsar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!