Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kan inte driva både bloggen & mig själv just nu

Hej.
Ni får ursäkta mig men jag kommer inte orka blogga lika mycket ett tag framöver. Har en del personliga grejer jag kommer gå igenom. Jag tänker inte säga av vad, men jag mår otroligt dåligt just nu och jag vill inte ha det speglat i bloggen. Det här är inte om att jag ska sluta blogga utan bara skriva lite mindre. Vet inte om det håller i två dagar eller en månad. Men det visar sig. Hoppas ni kan förstå dethär och snälla snälla, skriv inte "Uppdatera lite mer kanske?" eller "snälla uppdatera!" För då får jag så dåligt samvete (a) haha. Varje gång någon skriver så börjar jag, men det blir aldrig bra. Så nu ska jag ta det lungt med bloggen ett tag för jag orkar ärligt talat inte driva både den och mig själv… Hejdå <3– Jag ska inte tillbaka hit igen..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand