Kan inte driva både bloggen & mig själv just nu

Hej.
Ni får ursäkta mig men jag kommer inte orka blogga lika mycket ett tag framöver. Har en del personliga grejer jag kommer gå igenom. Jag tänker inte säga av vad, men jag mår otroligt dåligt just nu och jag vill inte ha det speglat i bloggen. Det här är inte om att jag ska sluta blogga utan bara skriva lite mindre. Vet inte om det håller i två dagar eller en månad. Men det visar sig. Hoppas ni kan förstå dethär och snälla snälla, skriv inte "Uppdatera lite mer kanske?" eller "snälla uppdatera!" För då får jag så dåligt samvete (a) haha. Varje gång någon skriver så börjar jag, men det blir aldrig bra. Så nu ska jag ta det lungt med bloggen ett tag för jag orkar ärligt talat inte driva både den och mig själv… Hejdå <3– Jag ska inte tillbaka hit igen..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!