Tema Tips, Söndag

Sista tipsen får bli rätt tråkigt, nämligen Make up store. Inte något speciellt utan hela företaget. Dom har sjukt bra grejer. Allt från ögonskuggor och puder till krämer och sminkborstar. Kostar ju iförsig lite mer än annat smink men är helt klart bättre! Håller länge, lägger sig fin och man får mycket när man väl köper. I min vardagssminkning är eyelinern, rouget, borstarna och penslarna från Make Up Store. Även när jag har bleka läppar (det folk tror är foundation) så är det ett läppstift där ifrån. Tycker dom har helt fantastiska grejer. Ni kan även få gratis presentkort där genom att bli medlem på Gratis makeup.

Dethär var det sista tipset. Ska använda dom andra tipsen jag fått i andra teman. Men jag vill väldigt gärna veta vad ni tyckte om dethär, så tell me (=

Nu ska jag kika på en film, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!