Tema Tips, Lördag

Nice Face

Denhär är helt suverän! Det är en hemma-laser från Treatlite som heter Nice Face. Den tar bort finnar och munsår, och funkar verkligen hur bra som helst! I vissa fall kan en finne försvinna helt av det på en gång, fast i vanliga fall tar det några timmar. Man håller den bara med lasern mot stället och trycker att par gånger, klart! Hur bra som helst och enkel. Har fått bort massa finnar och blivnande munsår med denhär. Vet inte om den funkar mot utvecklade munsår än eftersom att den har funkat så bra att hindra så det inte ens händer så jag har inte fått något. Det är inte så kännt i sverige än och jag köpte min hos en tankläkare i Stockholm iallafall. Kostade lite mer än 1000 lappen, men helt klart värt det.


– Jag har kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hur många gånger tar du på samma finne? Funkar den bara på finnar som knappt utvecklats än eller på alla ? Jätte bra blogg ! 🙂

    Josefine 2009-09-24 15:46:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!