Patrioten

Tillbaka, gråtit något.. Haha, hemska film! Vi såg patrioten. Varför ska det alltid dö huvudpersoner i bra filmer egentingen? Dagboken, Tristan & Isolde, Sagan om ringen filmerna, denhär, ja jag kan hålla på länge. Förstår inte grejen, det gör bara så att jag inte vill se filmen igen fast än den är grymt bra. Fast jag ser dem ju allitd igen ändå.. Haha. Och jag, mamma och pappa satt och grina i vanlig ordning och Jonatan tyckte vi var störda. Haha. Men en riktigt bra film är det ändå, fast än jag fick damp! Haha.

Patrioten – 1 2 3 4 5 – minus 0,5 pga att dom dör, hah.


– Snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyft!


Och detta fanns på bordet! Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!