Julaftons morgon?! Nej…

Godmorgon allihopa.

Nu sitter jag här i mina "rudolf med röda mulen" pyamasbyxor, haha. Dom är så sköna. Det ser så otroligt juligt ut utomhus. Snön ligger överallt, det är kallt och solen lyser. Skulle lungt kunna vara julaftonsmorgon istället för en sådanhär helt vanligt morgon den första november 2008. Om en månad börjar allting nu, känns så bra! Alltså, jag älskar verkligen julen! När jag var yngre kunde jag börja räkna ner dagarna redan i September, haha. Så nu tycker jag iallafall att det är på tiden att jag börjar med julen, dvs julklapparna för nej, inte ens jag börjar julpynta än! haha. Även om grannen min har fått för sig att det skulle passa sig, haha. För dom pengar jag tjänat ihop domhär dagarna går rakt till julklappskassan! Haha. Så nu har vi hela den fixad, bara att börja shoppaaaaa (: Nej nu ska jag gå och äta mig lite frukost och försöka smyga på en julskiva utan att någon genast byter! Haha, jaja jag är som jag är =D
puss på er

Julen 2007

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!