Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Julaftons morgon?! Nej…

Godmorgon allihopa.

Nu sitter jag här i mina "rudolf med röda mulen" pyamasbyxor, haha. Dom är så sköna. Det ser så otroligt juligt ut utomhus. Snön ligger överallt, det är kallt och solen lyser. Skulle lungt kunna vara julaftonsmorgon istället för en sådanhär helt vanligt morgon den första november 2008. Om en månad börjar allting nu, känns så bra! Alltså, jag älskar verkligen julen! När jag var yngre kunde jag börja räkna ner dagarna redan i September, haha. Så nu tycker jag iallafall att det är på tiden att jag börjar med julen, dvs julklapparna för nej, inte ens jag börjar julpynta än! haha. Även om grannen min har fått för sig att det skulle passa sig, haha. För dom pengar jag tjänat ihop domhär dagarna går rakt till julklappskassan! Haha. Så nu har vi hela den fixad, bara att börja shoppaaaaa (: Nej nu ska jag gå och äta mig lite frukost och försöka smyga på en julskiva utan att någon genast byter! Haha, jaja jag är som jag är =D
puss på er

Julen 2007

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind