Jag måste bort

Jag måste bort här ifrån. Det här funkar inte längre. Det är för trångt här och allt går fel på ett eller annat sätt för alla har känslor, och man sårar andras. Jag får inte plats här. På något sätt kan man alltid koppla en person till en annan och det går inte nu, för ju trängre, ju mer skitsnack. Fick nyss reda på två underbara personer som börjat umgås och när jag fick reda på det fick jag genast klart för mig vart en hel del smaskiga rykten kommer ifrån. Jag orkar inte mer. Jag brukar pusha mig själv till att orka och bita ihop men jag lurar ju bara mig själv. Jag kan inte vara här, med domhär människorna. Det är ingenting som mina fingrar bara skriver på tangenterna nu, utan jag menar det. Dethär måste sluta nu, jag måste få komma här ifrån. Jag vet inte någon, inte en enda nu, som inte får mig att tvivla på vafan dethär är för något egentligen. Finns så mycket jag skulle vilja skriva här nu, men det blir för personligt. Men allt är personligt nu för tiden då man inte kan berätta något för nån, eftersom att alla missbrukar det. Nu ska jag bort här ifrån.

Hur tror ni egentligen att jag ska må?


– Håller du koll, så fattar du mer nu..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!