Tema Tips, Onsdag


OMEGA 3

Dethär kan låta rätt fjantigt men det är hur bra som helst! Kapslar med fiskolja som innehåller Omega3 som kroppen mår jätte bra av. Det är vetenskapligt bevisat att barn som äter omega3 kapslar regelbundet har lättare för sig i skolan. (Gäller självklart vuxna på jobbet) Jag kan inte påstå att man blir interligentare för det skulle vara ganska sjukt men man får verkligen fram det bästa man kan, vilket ofta är otroligt mycket mer än man vet om. Jag sväljer ner 3 kapslar varje morgon. Vi prenumenerar på ett märke som heter "fritt flyt" så vi får tabletterna direkt hem i brevlådan. Men man kan även köpa det i livsmedelsbutik och hälsobutik. Försök, sjukt bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!