Tema tips, Tisdag

SKAFFA JOBB

Flera har frågat mig vart jag jobbar, hur jag fick det jobbet och om jag vet hur man kan få ett jobb när man är minderårig och går i skolan. Som sagt så jobbar jag hos mina föräldrar och har gjort sen jag jag var väldigt liten, kanske 8-9. fast då stod jag självklart inte i kassan, hhaha. Så det är som en vana för mig och därför funkar det. Men jag förstår att om någon ny hade kommit dit som bara är tex 16 år, så skulle det ta väldigt lång tid innan den personen lärde sig och såg själv vad man kan göra och sådant. Det är ju meningen att man ska jobba där då, inte vara som någon prao elev som gör sin uppgift och sen kommer och frågar "nu då?". Men mitt tips är ändå prao. Praoa någonstans där du skulle kunna tänka dig att jobba och visa dig intresserad och gör bra ifrån dig. Jag vet flera som har fått jobba helger på sin praoplats. Det är nog det bästa man kan göra, för det är fruktansvärt svårt att få ett jobb utan erfarenheter. Synd nog..
Jaja, lycka till ni som undrade! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!