Hemma efter hård dag

Phuu, änstligen hemma!
Helt slut är jag efter idag, men allting gick bra iallafall fast jag var lite snurrig. Ylva och Jill kikade förbi och sa hej också, så tog jag en snabb fika med dem. Nu ska jag sätta mig o soffan och äta kebab och senare ikväll ska jag bara ta det lungt. Läsa bloggar, tidning, kika lite på tv. Dom nya Gossip Girl och One Tree Hill avsnitten är ju ute nu. Åhh, skön kväll. Ägnad till bara mig. Sköönt.

Jag börjar bli sjuk jag, känner av det i halsen. Så denhär kvällen kommer nog innehålla en hel del varmchoklad skulle jag tro! Haha. Ledig imorgon och jobbar vidare på torsdag. Så kan vara ute en bra tag ikväll. Men ska träffa Fanny min imorgon också, mys!

Nej nu ska jag äta, men vi hörs snart (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!