Den underbara känslan!

Nej nu ska jag sova. Jag och älskling hade mys och när han åkt drack jag och mamma lite varm choklad. Nu ska jag lägga mig att sova för att orka upp till jobbet imorgon bitti. Även om det känns surt så kommer det kännas bra efteråt. Både med pengarna och att man käner att man vart duktig! Jag älskar när man får den känslan. Som tex efter jobbet, efter ett MVG, städning eller efter träning. Det känns så bra! Nu ska jag sova men här har ni en bild att suga på! Haha, Natti på er allihop (:
ps. julklappspapprerna jag köpte är från Panduro

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jätte fina bilder verkligen! vad har du för kamera?

    2009-01-02 00:48:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!