Veckotema, tips?

Hejsan!
Jag steg just upp ur sängen, haha lat? Jag ska stoppa i mig lite frukost nu och sedan göra mig iordning snabbt, orkar inte något komlicerat idag. Sedan ska jag iväg med mamma till Panduro och köra lite julklappspapper och liknande! Jätte mysigt tycker jag, för julen är ju trots allt snart här. Bara en månad kvar, yesyesyes!

Jag har fått ansvaret att driva en annan blogg. Jag tycker att det ska bli jätte kul! Det kommer inte bli en sånhär blogg utan något lite mer.. seriöst? Haha. Nej men jag skriver mer och länkar när den kommit igång ordentligt. Jätte roligt ska det iallafall bli!

Jag tänkte ha ett tema på bloggen den veckan som kommer nu! Underbara höstlovs veckan! Och för temat hade jag tänkt mig "tips". Vad tycker ni? Hade ett par grejer jag tänkte tipsa om och så kom jag på att jag kan använda det till ett veckotema. Ett tips varje dag, hahah 😉 Jag har inte riktigt i huvudet nu så att det räcker för hela veckan så om någon har ett förslag på något den skulle vilja att jag berättade/tipsade om så är det bara att berätta! Hoppas att dethär blir bra nu.

Nu ska jag äta lite, och låtsas att det är en vanlig söndag. Men sedan ikväll blir det filmkväll med Ylvis! kulkulkul. puss

BILDEN FRÅN FREDAGEN MED LISA <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hur man sminkar sig bra tycker jag!

  2008-10-26 14:21:02
  Svara
 • jag tycker du kan ge tips om hur man se ut när man vill kopiera din stil etc. typ vad är typiskt dig 😉 haha vore kul!

  2008-10-26 14:19:52
  Svara
 • 2 månader kvar till jul annars 😉 hihi

  emma 2008-10-26 13:05:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!