Åker till Panduro

Nu ska jag bara packa ner plånbok, kamera och mobil så ska vi åka sedan! Vi hörs när jag kommer hem så kan vi få lite julstämning här i bloggen igenom att ha ett inlägg om julklappspapper, haha, låter bra va? 😉 Nej nu måste jag rusa, fortsätt med erat söndags-mys sålänge! puss

Och btw, vem säger att det är TVÅ MÅNADER kvar till jul? hahahhahahaha. Så för er är julen bara julafton eller? Nej, julen för mig börjar någongång i sista veckan i november när julgrejer börjar plockas fram, julklappar börjar köpas och man vet att det bara är några dagar kvar till advent och julskyltningen. 2 månader, asså? Pff.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!