USA, ja snart så!

HÄÄÄR! saknat mig? 😉
Filmen var helt okej, inte det bästa jag sett men lugnt att man stod ut! Haha. Nu ska jag lägga mig och lata i soffan och sedan sova, lääänge. Herregud vad underbart! För er som ifrågasatte vad jag menade med naken i något inlägg längre ner så menar jag givetvis inte bikini eller underkläder. Jag menar då naken. Möjligtvis hålla för någonstans men, naken. Haha. Hujedamig va det blåser ute nu! Riktig höst…

Nu är Johanna i USA och shiiiit va avundsjuk jag är! Fast snart är det min tur! Gud så jag längtar, inte långt kvar nu! Bara 64 dagar! det ni. Ska berätta mer om min resa när det närmar sig mer men jag kan lova er att den kommer bli fantastisk! Jag och Anna ska ju ligga på Miami beach och kryssning mellan karibiska öar och steka i våra sverige bikinis? Avundsjuk, huh? =D Gud så kul det kommer bli! Shoopppaaaa <3

Nej hörreni nu ska jag ta mig en liten bloggpaus (oroa er inte, menar tills imorgonbitti. haha) Men ni får ha en fortsatt trevlig lördagkväll & godnatt! Kram /F


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • det är underbart där!

    2008-11-17 22:52:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!