Min bild, mitt namn, men vem?

Hej hörreni!
Nu har jag städat en massa och fått ett par goda skratt åt mina och jonatans gamla "sagor". Haha. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för bowlingen med familjen, hanna, thomas och petter! Och ja man kan ju fråga sig varför jag är med, men någon måste ju förlora också, eller hur? haha.

Ni tjejer som lägger upp bilder på er själva där ni är så gott som nakna i eran blogg, hur tänker ni egentligen? Tror ni att ni får fler läsare då? Att ni blir värdefullare människor? Herregud, det är ju helt sjukt. Den enda reaktionen ni får är "vad i helvete håller hon på med?" Snälla lägg ner nu för det är pinsamt. Usch var bara tvungen att skriva av mig där, stött på tre sådana grejjer idag.. blä.

En annan lite läskig sak som hände idag var att när jag googlade mitt namn bland bilder för att jag hade tråkigt, dök dethär upp. Jag har ingen som helst aning om vad eller vem det är. Det är ju jag på bilden, och mitt namn, men vem sjutton har lagt upp och skrivit..? Läskigt…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • säger du som left i en fjortisperiod ett antal år, HEJ URINGNING!!!!!!!!!!!!!!!

  anonym 2008-10-27 14:44:07
  Svara
 • men hallå, lakkrits = DANNI! 🙂

  2008-10-25 22:14:56
  Svara
 • Hur menar du med naken bilder? är dom helt nakna? eller står dom i bikini? Var går gränsen tycker du? fin du är..

  Anonym 2008-10-25 20:15:01
  Svara
 • men kolla på dem andra bilderna kanske? :S det är ju danni!

  2008-10-25 19:09:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!